60 bijzondere beeldjes voor
S.V. GIO

De KunstPiloot maakte samen met 60 leerlingen van S.V. GIO elk een kunstwerkje speciaal voor het Feyenoordgala 2016.  Ik besloot al snel dat dit beeldjes moesten zijn zodat deze op de tafels konden pronken. Elke donateur mocht een beeldje meenemen.

Ik bedacht 8 silhouetten van voetballers die de leerlingen in elektriciteitsdraad konden natrekken. Eenmaal klaar, goten we cement in kroketbakjes van de Feyenoordkantine en prikten de silhouetten erin. Het resultaat was stoer en to the point.

De Giovanni van Bronckhorst Foundation (GvBF) is opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst met als doel iets terug doen voor de samenleving. Zij hebben daarom S.V. GIO opgericht.

S.V. GIO is een sport- en leerclub. Een echte club met Gio zelf als hoofdtrainer en Marieke als onderwijsadviseur. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is sportenderwijs aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Stichting BOOR…wegens succes herhaalt!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project

Stichting BOOR

Leerlingen van SO De Piloot, SBO Cornelis Leeflang, OBS Het Landje, OSG Hugo de Groot en VSO Herenwaard vertegenwoordigen met hun kunstwerken de vijf sectoren van Stichting BOOR. Het vijfluik werd op 4 juli 2019 onthuld door wethouder Kasmi van Cultuur en Onderwijs in Museum Rotterdam en is tot 1 september 2019 daar te bewonderen voordat het zijn definitieve bestemming bereikt.

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP! IK WIL SAMENWERKEN!

Ik wil samenwerken!