24 reusachtige lino-werken voor Het Openbaar Ministerie

Het Ressortsparket Den Haag wilde haar verbouwing een bijzondere finishing touch geven met 24 reusachtige lino-werken van groep 8a en 8b van SO De Piloot. De leerlingen kregen ook een rondleiding en mochten kijken in een rechtszaal.

Het openbaar ministerie

Leerlingen van groep 8b en 8c van SO De Piloot mochten voor een keer een paar lessen overslaan. Want toen hun kunstwerken eenmaal pronkten in het kantoor van het Ressortsparket, bezochten zij Het Paleis van Justitie om te kijken hoe hun kunstwerken daar passen. Zij kregen een heerlijk taartje en een leerzame rondleiding.

Een paar maanden eerder, exposeerden de leerlingen met hun werk in de Kunsthal tijdens de expositie “A Museum of everything”. Dan heb je nog eens een leuk verhaal te vertellen!

STICHTING JARIGE JOB

De opbrengst van dit project schonken de leerlingen aan Stichting Jarige Job. Een stichting die als doel heeft verjaardagsleed uit Nederland te verbannen.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Stichting BOOR…wegens succes herhaalt!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project

Stichting BOOR

Leerlingen van SO De Piloot, SBO Cornelis Leeflang, OBS Het Landje, OSG Hugo de Groot en VSO Herenwaard vertegenwoordigen met hun kunstwerken de vijf sectoren van Stichting BOOR. Het vijfluik werd op 4 juli 2019 onthuld door wethouder Kasmi van Cultuur en Onderwijs in Museum Rotterdam en is tot 1 september 2019 daar te bewonderen voordat het zijn definitieve bestemming bereikt.

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!