Indrukwekkende expositie in Museum Boijmans Van Beuningen

Geweldig dat Museum Boijmans Van Beuningen open staat voor het concept van de KunstPiloot. Zij zegt daarom toe dat de leerlingen die kunst maken voor De Onderwijsinspectie mogen exposeren in hun Kunst Studio.

Twee thema's

Een nauwe samenwerking met het museum volgt. Want er is een voorwaarde; de werken moeten passen bij de tentoonstelling¬†Gek van Surrealisme. Daarnaast moesten de werken ook binnen het thema van de De Onderwijsinspectie passen; ¬†De ideale leerkracht. Kortom: de kunstwerken moesten binnen twee thema’s passen. Dat is gelukt: we zijn heel, heel erg trots op de prachtige resultaten.

Bijzonder

Dus af en toe als er zich een bijzondere kans voordoet die het project op een hoger niveau kan tillen, werkt de KunstPiloot niet met 3 partijen samen maarmet 4 partijen…!

Wat een kans! Welke basisschool leerlingen kan zeggen dat zijn werk ooit in een toonaangevend museum heeft gehangen en dat het daarvoor al verkocht was? Dat er speciaal voor hem een opening georganiseerd werd met pers en toespraken?!

BEKIJK MEER PROJECTEN

Stichting BOOR…wegens succes herhaalt!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project

Stichting BOOR

Leerlingen van SO De Piloot, SBO Cornelis Leeflang, OBS Het Landje, OSG Hugo de Groot en VSO Herenwaard vertegenwoordigen met hun kunstwerken de vijf sectoren van Stichting BOOR. Het vijfluik werd op 4 juli 2019 onthuld door wethouder Kasmi van Cultuur en Onderwijs in Museum Rotterdam en is tot 1 september 2019 daar te bewonderen voordat het zijn definitieve bestemming bereikt.

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!