ODS Metering Systems

Spannend! De KunstPiloot bestaat nog geen half jaar en krijgt de opdracht om linosnedes te maken voor een kantoorpand in Dubai van ODS Metering Systems.

Arabische patronen

Wist je dat de patronen van de prachtige Jugendstil tegels in de mooie jaren-20 panden geïnspireerd zijn op arabische patronen? Met dat gegeven gingen leerlingen van SO De Piloot aan de slag.

Opdracht: ontwerp een figuur dat wanneer je het aan elkaar afdrukt, onderdeel is van een groter patroon….Sommige leerlingen kozen ervoor om een hollands huisje te ontwerpen.

Ook deze werken werden geëxposeerd in de Kunsthal tijdens de tentoonstelling A Museum of Everything.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Stichting BOOR

Leerlingen van SO De Piloot, SBO Cornelis Leeflang, OBS Het Landje, OSG Hugo de Groot en VSO Herenwaard vertegenwoordigen met hun kunstwerken de vijf sectoren van Stichting BOOR. Het vijfluik werd op 4 juli 2019 onthuld door wethouder Kasmi van Cultuur en Onderwijs in Museum Rotterdam en is tot 1 september 2019 daar te bewonderen voordat het zijn definitieve bestemming bereikt.

Bekijk het project

Ret

De KunstPiloot maakte met 88 leerlingen van vijf scholen in de gemeenten langs de Hoekse Lijn een kunstwerk op aluminium. Het vijfluik is tien meter lang en symboliseert de verbondenheid van de vijf gemeenten door de vernieuwde metrolijn B.

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!