Orthopedagogische Praktijk Elske Algra

Elske Algra verhuisde met haar praktijk begin 2016 naar Sneek. Zij koos daarom voor linosnedes met als thema kinderen en water.  Alle werken hingen een tijdje in de Kunsthal tijdens de expositie ‘A Museum of Everything’. Wat hebben we genoten van de opening!

Stttt...!

Opperste concentratie was nodig om hun eigen lino keer op keer goed af te drukken waardoor er prachtige en verrassende patronen ontstonden. De leerlingen experimenteerden ook met het mengen van kleuren. De resultaten waren fantastisch!

KUNSTHAL

De leerlingen exposeerden met hun kunstwerk in de Kunsthal tijdens de expositie A Museum of Everything. Meer hiervan zien? Klik op deze link: 

STICHTING VOEDSELTUIN

De leerlingen bezochten De Voedseltuin. Want de opbrengst schonken zij aan deze stichting. Het was superleuk om een ochtend mee te helpen! De Voedseltuin kweekt met behulp van vrijwilligers biologische groente en fruit om de pakketten voor de cliënten van de Voedselbank in Rotterdam aan te vullen. Daarnaast zijn zij ook een werkgelegenheidproject voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Stichting BOOR…wegens succes herhaalt!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project

Stichting BOOR

Leerlingen van SO De Piloot, SBO Cornelis Leeflang, OBS Het Landje, OSG Hugo de Groot en VSO Herenwaard vertegenwoordigen met hun kunstwerken de vijf sectoren van Stichting BOOR. Het vijfluik werd op 4 juli 2019 onthuld door wethouder Kasmi van Cultuur en Onderwijs in Museum Rotterdam en is tot 1 september 2019 daar te bewonderen voordat het zijn definitieve bestemming bereikt.

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!