Kleurrijke kunstwerken voor Radder Horecare

Arie Radder en ik waren het er gelijk over eens: de kunstwerken mochten kleurrijk en actie uitstralend.

Voor de eerste keer liet ik mijn leerlingen werken met waterpistolen gevuld met verf, katapulten gedoopt in verf en ook met spuitbussen, sponzen en rollers. Het was een geweldige action paintingles!

De achtergrond was klaar en kreeg een glanzende vernislaag. Daaroverheen maakten we steden van gekleurd plexiglas en bevestigden we met klitteband afbeeldingen van alle modellen bedrijfsauto’s die Radder de afgelopen 100 jaar heeft ingezet.

Stichting PiPa

Het leuke was dat Stichting PiPa ook naar de onthulling kwam zodat ze niet alleen de werken kon zien waar de leerlingen zo hun best op hadden gedaan maar ook de opdrachtgever en de leerlingen kon ontmoeten EN de cheque met de opbrengst persoonlijk in ontvangst kon nemen. Zij legde uit wat Stichting PiPa doet: opvang verzorgen van hulpbehoevende kinderen uit Barendrecht en omgeving.

Bekijk meer projecten

Stichting BOOR…wegens succes herhaalt!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project

Stichting BOOR

Leerlingen van SO De Piloot, SBO Cornelis Leeflang, OBS Het Landje, OSG Hugo de Groot en VSO Herenwaard vertegenwoordigen met hun kunstwerken de vijf sectoren van Stichting BOOR. Het vijfluik werd op 4 juli 2019 onthuld door wethouder Kasmi van Cultuur en Onderwijs in Museum Rotterdam en is tot 1 september 2019 daar te bewonderen voordat het zijn definitieve bestemming bereikt.

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP! IK WIL SAMENWERKEN!

Ik wil samenwerken!