Geluksvogels

Uit het restacrylaat van het ziekenhuisproject in Freiburg ontstonden nóg meer leuke dingen: Geluksvogels. 100% van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Lees meer

Verhip!

Op dit moment bedenken alle leerlingen van groep 8 van Kindercampus de Piloot leuke doe-opdrachten voor op de placemats van de jonge bezoekers van het leukste eetcafé van Rotterdam; Verhip!

Lees meer

De KunstPiloot gaat over de grens!

De overheidsdienst voor Onroerend Goed en Bouwnijverheid Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot gevraagd met haar leerlingen een mobilé te creëren voor de Anti-wachtruimte.

Lees meer

Stichting BOOR

Ook dit project kwam veel in de media. Gelukkig want zo kunnen we laten zien dat samenwerken met verschillende soorten mensen Rotterdam een beetje leuker maakt! Leerlingen van VSO Herenwaard kwamen zelfs op tv!

Lees meer

Het 50-jarig RET-metro jubileumfeest

Wauw; wat kreeg de onthulling van het tien meter lange kunstwerk voor de RET veel media-aandacht!

Lees meer

Museum Boijmans Van Beuningen

Te Gek! alle kunstwerken die speciaal gemaakt werden voor de Onderwijsinspectie met als thema de ideale leerkracht werden ook geëxposeerd in Museum Boijmans Van Beuningen.

Lees meer

RET Aardig Onderweg Award

Uit 150 Rotterdamse initiatieven is de KunstPiloot een van de 24 genodigden die mogen pitchen naar de Aardig Onderweg Award van de RET.

Lees meer

Expositie in de KunstHal

80 leerlingen exposeren met hun kunstwerk voor verschillende opdrachtgevers in de Kunsthal tijdens de tentoonstelling 'A Museum of Everything'.

Lees meer

Dali als inspiratie

De portretten van Dali en zijn vrouw "Paar met hoofd vol wolken" waren de inspiratiebron voor de tweeluiken die 8 leerlingen maakten voor de Onderwijsinspectie.

Lees meer

Universiteit van Leiden

De master Jeugdrecht aan de universiteit Leiden vierde zijn vijfjarig bestaan. De hoogleraar die de master heeft opgezet ontving een werk van de KunstPiloot.

Lees meer