Flexus Jeugdplein, 24 fantasiedieren

In 2013 gaf Flexus mij en mijn leerlingen de kans om kunst te maken voor een echte organisatie. Dat was mijn eerste kunstproject. Hiermee werd de kiem voor de KunstPiloot gelegd. In 2017 renoveerde Flexus Jeugdplein haar pand aan de Heindijk, Rotterdam. Reden: Flexus Jeugdplein fuseerde en heet tegenwoordig Enver. Weer mochten mijn leerlingen en ik kunstwerken maken die het kantoorpand opfleurden. Enver gaf hiermee de KunstPiloot weer een kans om verder te groeien. Dat past bij Enver want zij ondersteunt kinderen, jongeren en ouders met vragen of problemen rond opgroeien en opvoeden.

In the pocket; Van de week overhandigden de leerlingen van groep 6 van de Piloot hun cheque met de opbrengst aan Stichting Kinderkampen Rotterdam. Zij maakten net als de leerlingen van groep 6 van Openluchtschool de Recon 12 prachtige, reusachtige beesten voor Flexus Jeugdplein.

Geplaatst door De KunstPiloot op vrijdag 19 mei 2017

Fantasiedieren

Twaalf Leerlingen van Openluchtschool de Recon en twaalf leerlingen van SO De Piloot ontwierpen elk een fantasiedier. Vele malen uitvergroot, werden deze ontwerpen uitgezaagd op mdf en door de leerlingen beschilderd. Wat hadden zij er een plezier in! Soms was het dier groter dan de leerling!

STICHTING KINDERKAMPEN ROTTERDAM

De opbrengst van dit kunstproject overhandigden de leerlingen aan Stichting Kinderkampen Rotterdam. Zij biedt kinderen en tieners, die niet op vakantie kunnen om wat voor reden dan ook, de kans op een leuke vakantie in Nederland.

Bekijk meer projecten

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!