60 bijzondere beeldjes voor
S.V. GIO

De KunstPiloot maakte samen met 60 leerlingen van S.V. GIO elk een kunstwerkje speciaal voor het Feyenoordgala 2016.  Ik besloot al snel dat dit beeldjes moesten zijn zodat deze op de tafels konden pronken. Elke donateur mocht een beeldje meenemen.

Ik bedacht 8 silhouetten van voetballers die de leerlingen in elektriciteitsdraad konden natrekken. Eenmaal klaar, goten we cement in kroketbakjes van de Feyenoordkantine en prikten de silhouetten erin. Het resultaat was stoer en to the point.

De Giovanni van Bronckhorst Foundation (GvBF) is opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst met als doel iets terug doen voor de samenleving. Zij hebben daarom S.V. GIO opgericht.

S.V. GIO is een sport- en leerclub. Een echte club met Gio zelf als hoofdtrainer en Marieke als onderwijsadviseur. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is sportenderwijs aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP! IK WIL SAMENWERKEN!

Ik wil samenwerken!