24 reusachtige lino-werken voor Het Openbaar Ministerie

Het Ressortsparket Den Haag wilde haar verbouwing een bijzondere finishing touch geven met 24 reusachtige lino-werken van groep 8a en 8b van SO De Piloot. De leerlingen kregen ook een rondleiding en mochten kijken in een rechtszaal.

Het openbaar ministerie

Leerlingen van groep 8b en 8c van SO De Piloot mochten voor een keer een paar lessen overslaan. Want toen hun kunstwerken eenmaal pronkten in het kantoor van het Ressortsparket, bezochten zij Het Paleis van Justitie om te kijken hoe hun kunstwerken daar passen. Zij kregen een heerlijk taartje en een leerzame rondleiding.

Een paar maanden eerder, exposeerden de leerlingen met hun werk in de Kunsthal tijdens de expositie “A Museum of everything”. Dan heb je nog eens een leuk verhaal te vertellen!

STICHTING JARIGE JOB

De opbrengst van dit project schonken de leerlingen aan Stichting Jarige Job. Een stichting die als doel heeft verjaardagsleed uit Nederland te verbannen.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!