Grote expositie in Kunsthal

Wat een prachtige kans; alle leerlingen die meededen aan een kunstproject van de KunstPiloot mochten met hun werk exposeren in de Kunsthal tijdens de mega- expositie The Museum of Everything (5 maart 2016- 22 mei 2016). Een groots en toonaangevend overzicht van meer dan honderd onafhankelijke en niet-academische kunstenaars uit de 19e, 20e en 21e eeuw van over de hele wereld!

80 kunstwerken

Maar liefst 5 van mijn klassen van So De Piloot maakten kunstwerken voor 4 verschillende opdrachtgevers: Het Openbaar Ministerie, ODS Metering Systems, De Onderwijsinspectie en Orthopedagogische Praktijk Elske Algra. Elke klas kreeg haar eigen opening en een rondleiding door de expositie.

Zelfs op TV!

Dat was logistiek nogal een uitdaging want de werken moesten gehaald en gebracht worden, mooi opgehangen worden en heel blijven want uiteindelijk moesten ze natuurlijk naar hun eindbestemming; de opdrachtgever. Het was allemaal de moeite waard. Groep 7 van juf Elvira kwam met haar project voor de Onderwijsinspectie zelfs op tv! Celebrities in de dop!

BEKIJK MEER PROJECTEN

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP! IK WIL SAMENWERKEN!

Ik wil samenwerken!