Orthopedagogische Praktijk Elske Algra

Elske Algra verhuisde met haar praktijk begin 2016 naar Sneek. Zij koos daarom voor linosnedes met als thema kinderen en water.  Alle werken hingen een tijdje in de Kunsthal tijdens de expositie ‘A Museum of Everything’. Wat hebben we genoten van de opening!

Stttt...!

Opperste concentratie was nodig om hun eigen lino keer op keer goed af te drukken waardoor er prachtige en verrassende patronen ontstonden. De leerlingen experimenteerden ook met het mengen van kleuren. De resultaten waren fantastisch!

KUNSTHAL

De leerlingen exposeerden met hun kunstwerk in de Kunsthal tijdens de expositie A Museum of Everything. Meer hiervan zien? Klik op deze link: 

STICHTING VOEDSELTUIN

De leerlingen bezochten De Voedseltuin. Want de opbrengst schonken zij aan deze stichting. Het was superleuk om een ochtend mee te helpen! De Voedseltuin kweekt met behulp van vrijwilligers biologische groente en fruit om de pakketten voor de cliënten van de Voedselbank in Rotterdam aan te vullen. Daarnaast zijn zij ook een werkgelegenheidproject voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP!

Ik wil samenwerken!