Kleurrijke kunstwerken voor Radder Horecare

Arie Radder en ik waren het er gelijk over eens: de kunstwerken mochten kleurrijk en actie uitstralend.

Voor de eerste keer liet ik mijn leerlingen werken met waterpistolen gevuld met verf, katapulten gedoopt in verf en ook met spuitbussen, sponzen en rollers. Het was een geweldige action paintingles!

De achtergrond was klaar en kreeg een glanzende vernislaag. Daaroverheen maakten we steden van gekleurd plexiglas en bevestigden we met klitteband afbeeldingen van alle modellen bedrijfsauto’s die Radder de afgelopen 100 jaar heeft ingezet.

Stichting PiPa

Het leuke was dat Stichting PiPa ook naar de onthulling kwam zodat ze niet alleen de werken kon zien waar de leerlingen zo hun best op hadden gedaan maar ook de opdrachtgever en de leerlingen kon ontmoeten EN de cheque met de opbrengst persoonlijk in ontvangst kon nemen. Zij legde uit wat Stichting PiPa doet: opvang verzorgen van hulpbehoevende kinderen uit Barendrecht en omgeving.

Bekijk meer projecten

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP! IK WIL SAMENWERKEN!

Ik wil samenwerken!