Second Degree

Second Degree, een hip Linked in bedrijf in Rotterdam, wilde graag 26 kunstwerken. Twee groepen gingen aan de slag en er ontstonden prachtige zelfportretten en strakke linopatronen.

GEZELLIGE DRUKTE met lino-opdracht

Welke kunstwerken passen er bij een jong, hip linked-in bedrijf? De basis van linked-in is het verbinden van mensen die elkaar vervolgens versterken. Groep 8c drukte de verbondenheid uit in lino-kunstwerken. Dit was behoorlijk ingewikkeld want de leerlingen kregen de opdracht een patroon te ontwerpen dat aan elkaar afgedrukt een nieuw, groter en mooier patroon zou vormen. Ik besloot  dat groep 8b grote (zelf-) portretten zou maken want tenslotte gaat het bij Linked-in om mensen. Met een extra leuke uitdaging: alle kleuren moesten ze zelf mengen!

Sindsdien is het een stuk gezelliger bij Second Degree want elk zelfportret kreeg een eigen naam van de werknemers en hoort er nu echt bij!

Stichting PiPa

De leerlingen schonken de opbrengst aan Stichting Dierenasiel en Stichting PiPa.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Een kunstproject in het buitenland!

Het bouwministerium van Baden – Württemberg, heeft de KunstPiloot opdracht gegeven om met haar leerlingen een mobilé te creëren voor het prachtig nieuwe universitair kinder- en jeugdziekenhuis dat gerealiseerd wordt in Freiburg, DE.

Bekijk het project

Stichting BOOR…wegens succes herhaald!

De samenwerking met Stichting BOOR verliep zo prettig dat een volgende creatieve vraag ook bij de KunstPiloot werd neergelegd; kan de KunstPiloot een geschenk realiseren voor de komende 350 jubilarissen van de stichting?

Bekijk het project
Bekijk alle projecten

OOK SAMEN EEN PROJECT STARTEN? NEEM CONTACT OP! IK WIL SAMENWERKEN!

Ik wil samenwerken!